top of page
wonderful weddings wedding photographer

HVORDAN BOOKER VI WONDERFUL WEDDINGS?
Start med at sende en email HER. Hvis datoen er ledig, kan vi tage et uforpligtende møde. Hvis alt stemmer overens, laver vi en aftale. Dog er bookingen først officiel, når en kontrakt er udfyldt, og forudbetalingen er betalt.

VI ER IKKE VANT TIL AT FÅ TAGET BILLEDER OG ER BANGE FOR, AT DET VIL FØLES OPSTILLET!
De fleste har det sådan! I behøver ikke at bekymre jer om det. En del af vores job er at få jer til at føle jer afslappede foran kameraet. Og ikke bare dét, I skal også have det sjovt!

OPSTILLEDE BILLEDER ER IKKE LIGE OS. VI FORETRÆKKER MERE NATURLIGE BILLEDER AF FAMILIE OG VENNER!

I bund og grund aftaler vi sammen, hvilke specifikke billeder I ønsker eller IKKE ønsker. Medmindre I specifikt beder om ikke at have portrætter, syntes jeg, vi i det mindste bør lave en kort session. Jeg siger dette, fordi jeg tror, I måske vil fortryde det i fremtiden, hvis I fuldstændigt fravælger det. Jeg er sikker på, vi kan gøre det mindre opstillet, end I frygter. Og bare rolig, vi vil stadig fange masser af alt det andet!

HVAD ER INKLUDERET I PRISEN?

Kort sagt, alt, afhængigt af den pakke, I vælger. Transport inden for Sjælland, forberedende møder, alle de bedste billeder redigeret, en cinematisk film, personlig service osv. For musikken inkluderer dette også det nødvendige lyd- og lysudstyr for op til 150 personer.

HVILKE TJENESTER TILBYDER I?

Udover foto og film, kan Wonderful Weddings hyres til at styre musikken som DJ og give rådgivning om tidsplaner, taler osv. Udover dette har vi en række samarbejdspartnere som kan sørge for invitationer, menukort og andet print, samt blomster, brudetøj osv. Vores mange år i branchen har gjort at vi er behjælpelige med mere eller mindre alt, når det kommer til at skulle holde et bryllup.

HVILKEN MUSIK SPILLER DU/I SOM DJ?

Jeg har to kriterier for musikken til festen. Den skal være genkendelig, og den skal være dansevenlig! Så det er alle de gode gamle klassikere, men også nogle af de nyeste hits. Ellers kan vi bare snakke og blive enige sammen.

HVORDAN FUNGERER PLAYLISTEN UNDER MIDDAGEN, HVIS DU OGSÅ ER FOTOGRAF?
Jeg har et lille diskret system, som jeg sætter op. Derefter spiller jeg en spilleliste, der passer til stemningen. Når der er taler, slukker jeg for musikken og tænder den igen, når de er færdige. Jeg koordinerer altid med jeres toastmaster på dagen for at sikre, at alt kører glat. Alt dette kan nemt gøres, mens vi fanger smukke skud til jer. Ingen grund til bekymring der.

KAN VI ØNSKE SANGE, HVIS DU/I HÅNDTERER MUSIKKEN?

Hvis I har hyret mig som DJ, er det absolut intet problem. Det samme gælder for jeres gæster under festen.

HVAD SKER DER, HVIS DU/I BLIVER SYG(E)?

Det er endnu ikke sket! MEN hvis det gør, er Wonderful Weddings et team af flere fotografer og videograf, hvilket er en kæmpe fordel for jer. Med andre ord, så kommer der bare en anden fra teamet. Og I vil altid få besked, så det ikke kommer som en overraskelse. Og ligesom med alle andre bryllupper, så er det stadig mig som redigerer materialet, så de bevarer samme "look", som hvis jeg havde været der. Hvis I også har hyret mig til musik, finder vi også en løsning på det. Intet at bekymre sig om. Jeg har mange gode kollegaer indenfor musikken.

HVORDAN VIL DU/I VÆRE KLÆDT PÅ DAGEN?

Mit team og jeg klæder os altid præsentabelt for at smelte ind med jeres gæster. Som minimum en skjorte og pæne bukser. Fordi vi er mere fysisk aktive end de fleste gæster,  kan vi i nogle tilfælde have shorts på, især hvis det er meget varmt. Men altid pæne shorts og matchet med en skjorte, så vi passer ind med gæsterne. Hvis I har brug for, at vi skal have noget andet på, så lad os vide det!

HVILKEN OPLØSNING VIL VI FÅ BILLEDERNE I?

I får filerne i den højest mulige opløsning. Nogle billeder kan blive beskåret en smule under redigeringen, men de er mindst 3.000 pixels på den længste side, og muligvis endda 5.000 pixels. Det betyder, at de kan printes i store størrelser og se godt ud på store skærme.

HVOR MANGE BILLEDER VIL VI MODTAGE?

Alle de gode! :) Jeg kan ikke lide at specificere et tal, da det afhænger af forskellige faktorer som længden af dagen, om I ønsker parbilleder af alle gæster, er I 80 personer eller 300 osv. Men mindst 400 billeder, både i farve og sort/hvid, for en 8 timers bryllupsdækning.

HVOR MANGE AF BILLEDERNE ER REDIGEREDE?
Alle de billeder, I modtager, er efterbehandlet/redigeret. De vil blive beskåret, farvejusteret, lysjusteret osv.

KAN VI BESTILLE PRINTS FRA WONDERFUL WEDDINGS?

Selvfølgelig! :) Wonderful Weddings tilbyder dejlige albums, print på papir, lærreder i forskellige størrelser osv.

FÅR VI DE UREDIGEREDE BILLEDER?

Desværre, nej. Uredigerede billeder er ikke færdige produkter. Vi leverer kun billeder, der er 100% komplette og perfekte. Eventuelle billeder, der ikke leveres, blev kasseret, fordi de ikke var anvendelige.

HVOR LANG TID GÅR DER, FØR VI MODTAGER DE FÆRDIGE BILLEDER?

Alle gode ting er værd at vente på :) Men jeg stræber efter at sikre, at det aldrig tager mere end 5-6 uger. Ideelt set endnu mindre. Specielt ved kortere dages dækning. MEN I vil modtage nogle billeder allerede ugen efter brylluppet som en smagsprøve!

HVAD SKER DER, HVIS ET KAMERA GÅR I STYKKER PÅ DAGEN?

Der er ALTID et backup-kamera. Og ekstra batterier, hukommelseskort, objektiver osv.

TALER VI SAMMEN FØR BRYLLUPPET?

Det syntes jeg bestemt, vi skal! Det er vigtigt, at vi klikker, da vi skal tilbringe mange timer sammen. Udover det, mener jer at det er afgørende, at I fuldt ud stoler på mig og mit team. Det kan kun opnås, hvis vi bruger noget tid sammen.

HVOR MEGET TID BØR VI SÆTTE AF TIL PORTRÆTTER PÅ DAGEN?

Jeg råder vores par til at afsætte omkring en time til portrætter. Dette giver os mulighed for at sænke farten og fordybe os i øjeblikket, fange en række skud. Hvis I ikke ønsker at bruge så meget tid på portrætter, kan vi justere derefter.

BRUGER DU BILLEDERNE PÅ SOCIALE MEDIER?

Sociale medier er afgørende for min markedsføring, da det giver os mulighed for at vise det smukke arbejde, vi laver. Ligesom I har set andres billeder, ville jeg elske at vise jeres til potentielle kunder. Så svaret ville være "ja". Jeg ville virkelig sætte pris på jeres samtykke. Hvis I er utrykke ved dette, kan vi bare aftale fravælgelse af dette. Intet problem der.

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

bottom of page