top of page
brudepar går i solnedgangen brylluspfotograf wonderful weddings københavn

BRYLLUPSFOTOGRAF & VIDEO
KØBENHAVN

bryllupsfotograf wonderful weddings billede af trekroner fort københavn

SMUKKE KØBENHAVN OG
TREKRONER FORTET

 
D. 06.08.22 gav Michala og Markus deres store "JA" til hindanden, i Holmens Kirke. På trods af lidt skyer, endte vi med at få den smukkeste eftermiddag og aften! Solen viste sig nemlig på de helt rigtige tidspunkter.

 

Mick og Mikkel havde fået æren af at skulle forevige Michala og Markus' store dag, som faktisk blev booket og planlagt med ret kort varsel. Så selvom vi altid anbefaler at man planlægger i god tid, kan det altså stadig lade sig gøre at stable en stort bryllupsfest op, med ganske kort varsel. Dagen startede med Michalas forberedels på STAY sammen med hendes brudepiger og bobler. Allerede her kunne det mærkes at dagen ville blive noget helt særligt. 

Efter klargøringen gik turen til Holmens Kirke ved Københavns kanal, hvor gommen, famile og venner var samlet. Michala blev fulgt op af sin bror, som dog halvvejs op til alteret, blev mødt at deres far, som fulgte bruden op, det sidste stykke til alteret. Efter vielsen blev alle eskorteret ned til kanalen, hvor en kanalbåd ventede med friske forplejninger. Turen gik her fra til Trekroner Fortet, hvor resten af dagen skulle foregå.
Efter en smuk sejltur i Københavns Kanal blev alle mødt at Trekroner Fortets personale med forfriskninger, hvor solen også skulle vise sig, efter en lidt overskyet formiddag. I mens gæsterne hyggede sig, gik Mick og Mikkel en tur med brudeparret, hvor den stod på bryllupsportrætter rundt omkring i fortets rå og smukke rammer. Efter portrætterne var der tid til lidt forskellige gruppebilleder, inden at middagen skulle begynde i de smukke og meget fyldte lokaler.

Middagen bød som så ofte, på smukke taler og historier fra brudeparret fortid, pakket ind i kærlige lykønskninger for fremtiden. Og så stod programmet ellers på fest. Og hvad sker der når man fester på en ø, hvor gæsterne ikke bare kan smutte? Jo, der bliver nemlig festet igennem! Se bare videoen, hvis du skal overbevises!

 

* Alle film på denne side er smagsprøver på den version, man som kunde får. De fulde film varer 12-14 min.

bottom of page