top of page
Andjela og Jason 26.08.23 294.jpg

BRYLLUPSFILM
 

Vi bliver ofte spurgt, om der virkelig er behov for en film. Og nej, selvfølgelig er der det ikke. Det er et spørgsmål om smag og prioriteringer, ligesom alt andet til jeres bryllup. Men hvis et billede siger mere end tusind ord - hvor meget formidler da 25 billeder i sekundet så?

 

Vores bryllupsfilm er noget helt særligt. De formår virkelig at standse tiden og transportere jer direkte tilbage til jeres store dag. Hvis I kan blive rørt af at se andres bryllupsvideoer - forestil jer så, hvordan I vil føle ved at se jeres egen! Vi har aldrig haft en kunde, der har fortrudt at få lavet en film. På den anden side har vi haft flere, der har fortrudt ikke at have én. Det siger alt!

 

En heldags bryllupsfilm varer typisk omkring 15-20 minutter, og derudover får I også en teaser, der er omkring 4-5 minutter lang, hvilket er perfekt til brug på sociale medier. Udover den smukke bryllupsfilm kan alle talerne under middagen også filmes i deres helhed, med professionel lydoptagelse, så I kan se og lytte til dem igen og igen. Det samme gælder for jeres ceremoni. Alle muligheder er åbne.

bottom of page