top of page

BRYLLUPSFOTOGRAF
GIUNGANO, ITALIEN

wonderful weddings wedding photographer

DEN PERFEKTE WEEKEND MED
PENELOPE & WILL

Omfavnet i de bølgende bakker og fredfyldte landskaber i Giungano, Italien, stod Penelope og Wills bryllupsdag som et vidnesbyrd om tidløs kærlighed og den fortryllende tiltrækning af det italienske landskab. Denne maleriske landsby, med sine gamle stenbygninger, olivenlunde og vinmarker, leverede den perfekte baggrund for en fejring, der ville blive husket for livet.

Parret, som er bosat i Canada, havde besluttet sig for at holde deres drømmebryllup ved Italiens smukke sydvest kyst. De havde fundet Wonderful Weddings via Instagram og valgte at booke os til at forevige deres 3 dages bryllup med både billeder og video.
 

Solen hang højt i den azurblå himmel, og kastede en gylden glød over den charmerende lille bjergby. De gamle brostensbelagte gader genlød med de fjerne lyde af latter, melodiske samtaler og den harmoniske klang af kirkeklokker, der signalerede begyndelsen på ceremonien. Atomsfæren i Giungano, gennemsyret af historie og kultur, lånte sig ubesværet til den romantiske atmosfære, som Penelope og Will altid havde drømt om til deres særlige dag.

Alle film på denne side er smagsprøver på den version, kunderne får. De fulde film varer 10-20 minutter, afhængigt af den bookede pakke.

bottom of page