top of page

BRYLLUPSFOTOGRAF & FILM
PÅ HVEDHOLM SLOT

STORSLÅET BRYLLUP
PÅ HVEDHOLM SLOT

På et af de smukkeste steder, vi har arbejdet på, Hvedholm Slot i Faaborg, udvekslede Cornelia og Scott deres "JA'er" den 09.07.22 foran venner og familie fra hele verden. Det var en virkelig spektakulær dag med både foto- og videodækning – en ideel måde at fange dagen på.

Sune og jeg (Niko) ankom tidligt om morgenen for at være fuldt forberedte på at dække parrets forberedelser. De var i separate rum for at sikre, at de ikke så hinanden inden tid, og vi skiftedes mellem de to, koordineret med deres tidsplan. Efter forberedelserne fandt vielsen sted på en lille veranda med udsigt over vandet med slottets have som baggrund. Selvom vinden var lidt stærk om morgenen, aftog den til sidst, hvilket tillod en problemfri ceremoni.

Efter en bevidst pause for at opbygge stemningen, gjorde Cornelia sin entré ledsaget af sin far. Ved alteret ventede Scott, sammen med alle deres venner og familie på hende. Bemærkelsesværdigt var det Cornelias bedstefar, der viede dem. Da hun trådte ind, spillede levende strygere, og sollyset komplementerede virkelig skønheden ved denne sommerdag på Fyn.

Efter vielsen var der reception med champagne og lækre snacks, igen ledsaget af levende strygere og solskin. Vi tog nogle gruppefotos med familie og venner, før vi tog de nygifte ud til deres bryllupsportrætter. Imens fortsatte gæsterne med at mingle og trak sig senere tilbage til deres værelser, da mange valgte at skifte tøj til middagen. Kl. 18 samledes alle i Riddersalen og fandt deres pladser.

Når alle var tilbage, blev parret varmt budt velkommen af deres toastmaster Christian til stor applaus. Middagen var fyldt med humoristiske, rørende og dybt personlige taler til parret, der også tog et øjeblik til at tale til hinanden.

Omkring kl. 23:15 flyttede gæsterne til de tilstødende udsøgte saloner, hvor kaffe og søde sager ventede. Atmosfæren var allerede livlig, og tæt på midnat begyndte Søren Saxoman at spille på sin saxofon, hvilket førte gæsterne ind i balsalen. Da jeg også var hyret som DJ, havde jeg opsat lydsystemet og lysene tidligere på dagen, klar til at balsalen skulle indvies som dansegulv. Cornelia valgte at dele sin første dans med sin far, som halvvejs igennem gav hende videre til Scott. De inviterede derefter alle gæsterne til at deltage på dansegulvet, og festen tog for alvor fart!

Det var en utrolig fest med glødende drinks, limbo dans og ekstremt festlige gæster, hvilket gjorde det til en perfekt afslutning på en vidunderlig dag for Scott og Cornelia.

SCROLL ned for at se mange smukke billeder fra denne dag!

* Alle film på denne side er smagsprøver på den version, kunderne får. De fulde film varer 10-20 minutter, afhængigt af den bookede pakke.

bottom of page