top of page

BRYLLUPSFOTOGRAF
PRÆSTØ

SMUKKE PRÆSTØ PÅ
EN MAGISK SOMMERDAG

 

Anna og Daniel udvekslede løfter den 26. juni 2021 i den smukke Næstelsø Kirke i Næstved. Efter ceremonien udfoldede resten af dagens begivenheder sig, herunder receptionen, middagen og festen, på det maleriske Hotel Frederiksminde i Præstø, som med sin fængslende kystlinje, gammeldags charme og rolige gader, viste sig at være en ideel ramme for deres store dag.

 

Solen kastede en gylden glød over byen, hvilket fik den til at se endnu mere fortryllende ud, som om den var sprunget lige ud af et eventyr. Ved deres ankomst til Hotel Frederiksminde blev gæsterne forkælet med en dejlig reception i de frodige haver med udsigt over de stille vande i Præstø Fjord. Med elegant sceneri, en blid brise fra fjorden og den beroligende lyd af klingende glas, var atmosfæren intet mindre end magisk.

Den kulinariske oplevelse på hotellet var upåklagelig. Gæsterne nød en omhyggeligt kurateret menu, der viste det bedste af dansk køkken, hver ret parret med de fineste vine fra hotellets omfattende samling. Hver bid var et vidnesbyrd om regionens rige kulinariske arv og kokkens ekspertise. Efterhånden som aftenen gik fra middag til dans, blev hotellets store sal et festcentrum. Med dæmpede lys og dekoreret med blomster, genlød den af latter, livemusik og lyden af dansesko på det rustikke trægulv. Venner og familie delte anekdoter om Anna og Daniel, deres eventyr sammen og de kære minder, de havde skabt gennem årene.

Som natten skred frem, trådte gæsterne ud på hotellets terrasse, hvor de blev behandlet med en fantastisk udsigt over Præstø's stjerneklare nattehimmel, der spejlede sig i fjordens vande. Mange delte historier, skålede for nye begyndelser og fejrede den kærlighed, som Anna og Daniel udstrålede.

I hjertet af Præstø, på denne perfekte sommerdag, var Anna og Daniels bryllup ikke bare en forening af to sjæle, men en samling af kære, der fejrede kærlighed, engagement og løftet om mange lykkelige dage fremover.

bottom of page