top of page
Karoline og Magnus - AUG 2022 BW 046.jpg
Weddingfilm Holckenhavn Castle

BRYLLUPSFILM
HOLCKENHAVN SLOT

* Alle film på dette websted er smagsprøver på den version, kunderne får. De fulde film varer 10-20 min, afhængigt af den bookede pakke.

Karoline og Magnus - AUG 2022 BW 051.jpg

DET BLIVER NÆPPE MEGET MERE
FANTASTISK END DETTE

Perfekt vejr, fantastisk mad, de smukkeste omgivelser og det mest charmerende par. Hvad mere kunne en bryllupsfotograf ønske sig?

Karoline og Magnus udvekslede deres løfter på Holckenhavn Slot, omgivet af deres familie og venner fra Norge. Stemningen, maden, talerne og musikken smeltede sammen til en harmonisk enhed på denne vidunderlige sommerdag, med kærlighed, der gennemsyrede slottets gamle rum. Fra det allerførste øjeblik kunne man fornemme, at dette ville blive en ekstraordinær aften. Og det blev det sandelig! Se videoen, og døm selv :)

Karoline så betagende ud i sin detaljerigt designede brudekjole, og Magnus var selve billedet af elegance i sit skræddersyede jakkesæt. Hver lille detalje, fra blomsterarrangementerne til borddækningen, talte om den omhu og tanke, der var lagt i planlægningen af denne mindeværdige begivenhed.

Gæsterne blev fanget af Holckenhavn Slots rige historie, som udgjorde en fortryllende kulisse for fejringen. Der var øjeblikke med latter, tårer og hjertevarme følelser gennem dagen. Parrets kærlighedshistorie, delt af nære venner og familie under talerne, tilføjede dybde til lejligheden.

Som aftenen skred frem, genlød slottets grunde af musik og dans. Karoline og Magnus' første dans under stjernerne var et syn at skue - og det varede ikke længe, før de alle sammen bevægede sig indenfor med alle deres kære til det officielle dansegulv. Dagen var et vidnesbyrd om deres kærlighed, forpligtelse og den vidunderlige rejse, de sammen havde begivet sig ud på. Alt i alt var det en dag, der ville blive husket i erindringen i mange år fremover.

bottom of page