top of page

BRYLLUPSFOTOGRAF & VIDEO
REFFEN, KØBENHAVN

ET URBANT BRYLLUP I
COOL KØBENHAVN

Majse og Søren valgte at sige ja til hindanden den 29. juli 2019 i den historiske Elias Kirke beliggende på Vesterbro Torv. Vielsen blev efterfulgt af en reception på Vesterbros Vinstue, hvor gæsterne mingled og skålede for parrets lykke i den varme eftermiddagssol, lige ved siden af kirken.

Efter at have nydt en lækker kage og skålet med mousserende champagne, begav det nygifte par og deres gæster sig ud på en skøn køretur gennem København, på vej til det smukke Søndermarken for nogle hurtige billeder, før fejringen fortsatte på Pladeværkstedet på Reffen, en urban oase kendt for sin livlige atmosfære og slående udsigt over Københavns havnefront. Her fangede de et par flere portrætbilleder, bevarende minder mod den rustikke charme af stedet. Da solen gik ned, skiftede atmosfæren fra dæmpet til festlig. Gæsterne nød gourmetmåltider, delte latter og historier, alt sammen op til en aften med dans og fest. Det var en dag, hvor København virkelig strålede, og viste sin unikke blanding af historisk elegance og moderne charme.

Ud over billederne, som du også kan se her, besluttede Majse og Søren at indkapsle deres særlige øjeblikke i en fantastisk highlight-video. Denne visuelle godbid fungerede som et smukt supplement til deres billeder og tilbød dynamiske glimt af deres glædesfyldte dag – fra deres hjertevarme løfter i Eliaskirken til deres vilde fest på Pladeværkstedet. Hver detalje, hvert smil og hver dansetrin blev fanget, og sikrede, at deres minder ville forblive levende og vibrerende i årene, der kommer.

* Alle film på denne side er smagsprøver på den version, kunderne modtager. De fulde film varer 10-20 minutter, afhængigt af den bookede pakke.

bottom of page