top of page

BRYLLUPSFOTOGRAF & FILM
HERTHADALEN, LEJRE

Den 27. august 2022 udvekslede den britiske Scott og den danske Monica deres "ja'er" i den maleriske have ved Herthadalen. På trods af et regnskyl tidligt om morgenen og nogle skyer om eftermiddagen, blev vi velsignet med den smukkeste aften! Dette var et fantastisk vidnesbyrd om, at selv et par skyer ikke kan overskygge en kærlighedsfest. Stedet, der ligger midt i frodig grønt, gav den perfekte ramme for deres multikulturelle ceremoni.

Gæsterne ankom i forventning, mange havde fløjet ind fra Storbritannien for at være en del af Scott og Monicas særlige dag. Blandingen af britiske og danske traditioner tilføjede en unik smag til brylluppet, fra ceremonien til receptionen. Der var en intim udveksling af løfter, efterfulgt af traditionelle danske sange og britiske skåltaler, hvilket skabte en harmonisk blanding af begge kulturer.

Scott så skarp ud i sit skræddersyede jakkesæt, og Monica var indbegrebet af ynde i sin elegante kjole. På trods af de oprindelige bekymringer over vejret, blev gæsterne glædeligt overraskede, da skyerne klarede op, hvilket gjorde plads til en gylden solnedgang, der oplyste stedet. Aftenen fortsatte med et overdådigt festmåltid, latter, dans og hjertevarme taler fra nære familie og venner.

I løbet af dagen var der en håndgribelig følelse af glæde og kærlighed, hvilket beviste, at uanset vejret eller udfordringerne, skinner sand kærlighed altid igennem. Scott og Monicas bryllup ved Herthadalen var ikke kun en forening af to sjæle, men også en smuk sammensmeltning af to kulturer, fejret i hjertet af Danmark.

*Alle film på denne side er smagsprøver på den version, kunderne modtager. De fulde film varer 10-20 minutter, afhængigt af den bookede pakke.

bottom of page