top of page
wonderfulweddings-bryllup-scandinavianwedding-brud-brudekjole-bryllupskjole-bryllupsfoto-nordiskebryllup-forlovet-bryllupsfot

SPECIEL 2024
PAKKE

KÆRE FREMTIDIGE

BRUDE OG GOMME

Kan I genkende jer selv i dette?

👉 Vores højeste prioritet er at have de smukkeste fotografier fra vores bryllup!

👉 Vi ville også elske at have et luksuriøst fotoalbum til alle disse fantastiske billeder!

👉 Vi er interesserede i at have noget videomateriale, men det behøver ikke at være lige så omfattende som fotograferingen.

👉 Vi behøver ikke hele ceremonien og alle talerne filmet; en af vores gæster kan klare det.

👉 Vores video behøver heller ikke at vare 20 minutter!

Jeg har den perfekte løsning til jer! Nogle gange oplever jeg, at par ønsker noget, der ligger mellem mine "go big or go home" foto+video pakker, hvilket ofte betyder, at de ikke kræver omfattende, overdådig videodækning. De ønsker primært at fokusere på fotograferingen, men vil også gerne have en kort video.

Dette betyder, at jeg ikke behøver at medbringe en ekstra assistent, hvilket tillader mig at reducere omkostningerne og dermed pakkeprisen! Så for de resterende datoer i 2024 - er jeg glad for at kunne tilbyde nedenstående pakke. Denne pakke er KUN tilgængelig på de resterende ledige datoer i 2024. Kontakt mig venligst for at se, om jeres dato kvalificerer.

wonderful weddings wedding photographe
12 TIMER
FOTO & VIDEO

- Op til 12 timers dækning (København + Sjælland)

 

- Mindst 500 smukke, professionelt redigerede fotos i høj opløsning i et privat onlinegalleri til deling med venner og familie.

- Alle fotos i både farve og sort/hvid versioner.

- Et 25x25 cm, 20-siders album af højeste kvalitet med billeder, du vælger. Jeg vil tage mig af layout og design, hvortil du er velkommen til at bidrage.

- En highlight-video på cirka 8-10 minutter med musik efter jeres valg!
--------

29.000 DKK / 3.900 €

wonderfulweddings-bryllup-scandinavianwedding-brud-brudekjole-bryllupskjole-bryllupsfoto-nordiskebryllup-forlovet-bryllupsfotograf-bryllupsfotografering-eksklusivbryllupsfotograf-documentary-wedding-photos-elopements-bryllupsplanlægning-bryllupsbilleder-bryllupsforberedelser-bryllupstips-bryllupsvideo-bryllupsvideograf-fotografsjælland-fotografnordsjælland-wonderfulweddings-bryllupskjole-bryllupsfest-bryllupsfotografkøbenhavn-fotografering

BRYLLUPSALBUM

Som prikken over i'et kan vores samarbejde kulminere med et smukt bryllupsalbum af absolut højeste kvalitet (muligt som et tilkøb til alle pakker). Vi designer albummet for jer baseret på jeres personlige præferencer, og derefter bliver det håndlavet af vores producent i Portugal.

Der er mulighed for at tage et nærmere kig på albummene under vores første møde, så der har I noget at se frem til lige fra starten. De er så smukke, robuste og udstråler kvalitet fra start til slut. Der er masser af muligheder for farver og tekst, og især layoutet fra første til sidste side.

bottom of page