top of page
HUSK AT DOBBELTJEKKE
ALLE INDTASTNINGER
 • Denne kontrakt træder i kraft den 17. marts 2024 og gælder for alle aftaler indgået med Wonderful Weddings, herefter benævnt "Wonderful Weddings", og kunden nævnt ovenfor, herefter benævnt som "kunde(r)".
   

 • Denne kontrakt forpligter kunden til at meddele Wonderful Weddings om væsentlige ændringer i dagens program i rimelig tid før brylluppet, dvs. starttider, adresser osv. Wonderful Weddings kan ikke, i tilfælde af mangel på information, holdes ansvarlig for eventuelle forsinkelser eller udeblivelser.
   

 • Wonderful Weddings forbeholder sig retten til øjeblikkeligt at opsige samarbejdet med kunden, hvis Wonderful Weddings oplever upassende, truende eller fjendtlig adfærd fra personer ved brylluppet, eller i tilfælde hvor fotografen/videografen/assistenten/DJ'ens sundhed er i fare.
   

 • Wonderful Weddings er ikke ansvarlig for manglende dækning af dele af brylluppet i tilfælde af begivenheder uden for Wonderful Weddings' kontrol (force majeure). Dette inkluderer, men er ikke begrænset til, forkerte adresser, forsinkelser forårsaget af parret eller parrets gæster, vejr, stedets begrænsninger, trafikforhold, vejspærringer, ulykker og tyveri.
   

 • Wonderful Weddings kan ikke holdes ansvarlig for baggrunde og lysforhold, der forringer kvaliteten af det bestilte arbejde eller gør opgaven umulig. Wonderful Weddings kan ikke holdes ansvarlig for ikke at have fotograferet dele af brylluppet, herunder personer eller genstande.
   

 • Medmindre andet er klart aftalt skriftligt, er det parrets ansvar at indhente tilladelser til at fotografere på de ønskede lokationer, hvis det kræves. Bemærk, at mange offentlige bygninger, f.eks. togstationer, metrostationer, indkøbscentre og lignende, er fotografering forbudt, medmindre skriftlig tilladelse er indhentet.
   

 • Alle billeder taget af Wonderful Weddings er beskyttet af ophavsretsloven. Dette betyder, at Wonderful Weddings har alle rettigheder til billederne, og de må ikke kopieres, printes, ændres eller videresælges uden Wonderful Weddings' skriftlige tilladelse. Hvis parret modtager et link med billeder, giver det dem begrænsede brugsrettigheder over billederne, hvilket betyder, at parret er fri til at printe eller/dele billederne på sociale netværkssider og deres egen hjemmeside, blogs osv. Men parret er ikke tilladt at dække billederne med filtre eller andre farvekorrektioner. Det er ikke tilladt at videresælge eller bruge billeder i kommercielle sammenhænge uden skriftlig tilladelse fra Wonderful Weddings. Det er ikke tilladt at ændre de redigerede billeder uden Wonderful Weddings tilladelse.
   

 • Wonderful Weddings forbeholder sig retten til at bruge udvalgte billeder på sin egen hjemmeside og tilknyttede sociale netværk, medmindre andet er aftalt skriftligt. Wonderful Weddings forbeholder sig også retten til at dele fotos med samarbejdspartnere som steder, blomsterbutikker, brudebutikker og så videre.
   

 • I tilfælde af, at Wonderful Weddings ikke kan deltage og fuldføre opgaven som aftalt i denne kontrakt på grund af skade, sygdom, en ulykke eller lignende, som er uden for Wonderful Weddings' kontrol, vil Wonderful Weddings gøre alt i sin magt for at finde en erstatning. Skulle det ske, at en erstatning ikke kan findes, kan der ikke kræves kompensation, men ethvert forudbetalt beløb vil selvfølgelig blive refunderet.
   

 • I tilfælde af, at alle digitale filer går tabt, stjæles eller ødelægges, af årsager uden for Wonderful Weddings' kontrol, herunder men ikke begrænset til harddiskfejl, kamerafejl osv., vil det fulde beløb blive refunderet. I tilfælde af, at en del af billederne går tabt, vil et procenttab blive beregnet, og denne andel vil i disse tilfælde blive fratrukket den oprindelige pris. (Fx: Hvis Wonderful Weddings tager 2000 billeder på dagen, men derefter mister 500 af dem, vil kunden blive opkrævet 75% af det fulde beløb). Ingen yderligere kompensation vil blive betalt.
   

 • Hvis de digitale filer går tabt efter levering af det bestilte produkt til kunden, vil det fulde beløb blive opkrævet, og der vil ikke blive betalt nogen kompensation.
   

 • Det er ikke obligatorisk for Wonderful Weddings at levere alle fotos taget på dagen, hvilke fotos der leveres til kunden er Wonderful Weddings egen beslutning.
   

 • Redigeringen af billederne og det overordnede udseende vil altid ultimativt være Wonderful Weddings' beslutning. Fotografen vil lytte til forslag og ideer fra klienten, men i sidste ende vil det være Wonderful Weddings' beslutning.
   

 • Ved booking udfylder kunden nedenstående formular og ved at sende den, har accepteret Wonderful Weddings' kontrakt og vilkår. Ved booking sendes en faktura på 50% af den samlede pris som forudbetaling. Når dette er betalt, er Wonderful Weddings formelt booket - men før betaling er dagen reserveret til kunden. Efter aftalen er indgået - er de 50% ikke længere refunderbare.
   

 • Det resterende beløb betales via fremsendt faktura, så hurtigt som muligt efter brylluppet.
   

 • I tilfælde af, at kunden aflyser med Wonderful Weddings, vil de 50% betalt på bookingtidspunktet stadig ikke være refunderbare. Men der vil ikke kræves yderligere betaling, medmindre Wonderful Weddings har booket andre tjenester på vegne af klienten (i aftale med klienten).

BRYLLUPSKONTRAKT
VI ØNSKER AT BOOKE FØLGENDE - nærmere beskrevet ovenover.
bottom of page