"JEG VIL HAVE KUNDER, SOM PRIORITERER DERES BRYLLUP, LIGE SÅ HØJT, SOM JEG SELV GØR..."

Jeres bryllup er dybt personligt for jer! Og ligesom med så mange andre ting, har vi alle forskellige behov omkring, dét der er vigtigt og hvad vi rigtig godt kunne tænke os. Derfor er det også svært for mig at skulle sætte en fast pris på netop jeres dag. Nogle vielser starter kl.10:00, i mens andre starter kl.15:00. Det betyder også at mine arbejdsdage kan variere enormt meget fra bryllup til bryllup. Men udover det, kan jeg rigtig godt lide tanken om at møde jer der, hvor jeres behov er. 

Som I kan læse jer til her på min hjemmeside, så tilbyder jeg bryllupsfilm, bryllupsfotografering, fest musik i form af enten DJ eller live band og ud over de digitale filer, en masse lækre produkter og print af absolut højeste kvalitet. Og ud fra det vil jeg rigtig gerne kunne tilbyde jer den perfekte løsning til netop jeres dag. Priserne starter på 13.000 kr., for en lørdag på Sjælland. 

Så smid mig en mail og fortæl mig lige præcis, hvad I godt kunne tænke jer og så tager vi den derfra! 

GARANTI
FOR KVALITET

Med mig som fotograf sikrer i jer en forevigelse, af jeres helt egen kærlighedshistorie. En smuk fortælling med hjerte, sjæl og varme. Og ikke mindst et personligt portræt, af hvem I er, sammen. Men hvordan skal jeg kunne fortælle en personlig historie, hvis ikke jeg kender jer?
 

Med andre ord vil jeg rigtig gerne lære jer at kende! Så jeg syntes jo vi skal mødes, over en kop kaffe og en god lang snak om løst og fast - men vigtigst af alt - om hvad jeg kan gøre for jer! 

Udover at mødes og lære hindanden at kende, skal vi have taget nogle forlovelsesportrætter af jer. Det er super sjovt og rigtig god øvelse, til den helt store dag. Jeg kalder det for en "All You Need Is Love" session. Og det er inkluderet i alle mine løsninger. 

Jeg har ikke faste pakker med antal timer eller billeder. For jeres bryllup er unikt, ligesom den pakke jeg laver til jer, gerne må være.

INFO & KONTAKT:
Wonderful Weddings
v. Nikola Majkic Photography
CVR. 29099391

Hvidsværmervej 147 1.sal
2610 Rødovre

Mandag - Fredag kl. 09:00 - 18:00
Tlf. 26 20 92 97 
Mail. info@wonderfulweddings.dk

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2020 by Wonderful Weddings - Sjælland - Tlf. 26 20 92 97