OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL
Her kan I få svar, på nogle af de mest almindelige spørgsmål!

HVORDAN BOOKER VI DIG?
I starter hvert fald med at sende mig en mail HER. Det første der sker når I har sendt mig en mail, er at vi skal mødes. Kemi er uundværligt. Vi skal være trygge ved hinanden og kunne have det sjovt sammen! Men vi har reelt set først en aftale, når kontrakten er udfyldt og depositummet er betalt. 

 

 

HVAD ER INDKLUDERET I DINE PRISER?

Kort sagt, alt. Transport på Sjælland, forberedende møder, alle gode billeder efterbehandlede, en cinematisk film, personlig service, rådgivning, personlig fremvisning osv.
 

 

HVILKEN OPLØSNING FÅR VI BILLEDERNE I?

I får filerne i højeste mulige opløsning. Nogle af billederne bliver selvfølgelig beskåret lidt under redigeringen, men de er som minimum 3.000 px på længste led. Gerne også 5.000 px.


 

HVOR MANGE BILLEDER FÅR VI?

Kort sagt: Alle billeder som kan bruges! :) Jeg bryder mig ikke om at sætte antal på, da det afhænger af flere ting.
Men som minimum 300 stk., både i farve og sort/hvid.

 

 

HVAD SKER DER HVIS DU BLIVER SYG?

Det er ikke sket endnu! MEN skulle det ske, så har jeg et meget bredt netværk af super dygtige kollegaer, som kan komme ud i stedet for mig. Og vi vil højst sandsynligt også lave en aftale, om at det stadig er mig der redigerer billederne så at de får samme "look", som hvis jeg selv havde været der. 

 

HVORDAN ER DIN PÅKLÆDNING PÅ DAGEN?

Jeg har altid præsentabelt tøj på, for at blende så meget ind med jeres gæster, som muligt. Dvs. altid som minimum en skjorte og pæne bukser. Da jeg jo er væsentlig mere fysisk aktiv end de fleste gæster på dagen, kan jeg i nogle tilfælde tage shorts på, hvis der er rigtig varmt. Men altid pæne shorts og i kombination med skjorte.

 

HVOR MANGE AF BILLEDERNE ER REDIGEREDE?

Alle billeder som I får er efterbehandlede/redigerede. Der er beskæring, colorgrading, lysregulering osv.

 

KAN VI BESTILLE PRINT HOS DIG?

Ja da! :) Jeg tilbyder både lækre albums, print på papir, lærred og metalplader i alle mulige størrelser. 

 

FÅR VI DE UREDIGEREDE BILLEDER?

Nej, desværre. Uredigerede billeder er ikke færdige billeder. Og jeg udleverer selvfølgelig kun billeder som er 100% i orden og færdige.

 

HVOR LANG TID GÅR DET FØR VI FÅR DE FÆRDIGE BILLEDER?

Alt godt kommer til den der venter :) Men jeg bestræber mig på at der aldrig går mere end 2-3 uger. Også gerne meget mindre. 

 

HVAD GØR DU HVIS DIT KAMERA GÅR I STYKKER?

Jeg har ALTID et ekstra kamera med som backup. Og ekstra batterier, hukommelseskort, objektiver osv. 

 

MØDES VI FØR BRYLLUPPET?

Det syntes jeg bestemt at vi skal! Jeg vil faktisk gå så langt som at sige at det er et krav :) 
For mig er det meget vigtigt at vi har kemi. Og vi skal jo være sammen i mange timer. Desuden syntes jeg det er vigtigt at I har fuld tillid til mig. Og det kan I jo kun få, hvis vi tilbringer lidt tid sammen.

 

HVOR LANGT TID SKAL VIL AFSÆTTE TIL PORTRÆTTERNE PÅ DAGEN?

Jeg råder mine brudepar til at afsætte ca. 1-1,5 time til portrætterne. Så kan vi lige få pulsen ned og fordybe os lidt i hinanden og jeres portrætter. Samtidigt med at vi kan få lidt forskelligt i hus, med god variation.

 

BRUGER DU BILLEDERNE PÅ DE SOCIALE MEDIER?

De sociale medier er for mig ekstremt vigtige i min promovering. Og jeg vil rigtig gerne kunne vise mit flotte arbejde frem til potentielle kunder. Så det må være et ”ja”. Hvis det er noget som går jer på, så tager vi bare en snak om det. Ingen problemer der.

 

HVILKEN SLAGS MUSIK SPILLER DIT BAND?

Vi har 2 kriterier til vores sæt. Man skal kende det og man skal kunne danse til det! Så det er alle de gode gamle klassikere - men også nogle af de nyeste hits. Dette gælder selvfølgelig også, hvis man bare hyrer mig som DJ.

 

HVORDAN FUNGERER DET MED PLAYLISTEN UNDER MIDDAGEN?

Det fungerer på den måde at jeg har et lille diskret anlæg jeg sætter op. Og så afspiller jeg en lækker playliste som passer til stemningen. Når der kommer taler og indslag slukker jeg. Og tænder igen når det er slut. Jeg snakker altid sammen med jeres toastmaster på dagen, så at vi er i synk og det hele kører naturligt og flydende. Alt dette kan sagtens lade sig gøre i mens at jeg får de smukkeste stemningsskud i hus til jer.

 

HVORDAN KAN DU SYNGE OG FOTOGRAFERE SAMTIDIGT?

Det gør jeg skam heller ikke :) Jeg fotograferer frem til og med brudevalsen. Mit band sørger for at alt er sat op i mellemtiden. Når jeres brudevals er slut, går jeg på scenen og fyrer op for festen med bandet ;)

INFO & KONTAKT:
Wonderful Weddings
v. Nikola Majkic Photography
CVR. 29099391

Hvidsværmervej 147 1.sal
2610 Rødovre

Mandag - Fredag kl. 09:00 - 18:00
Tlf. 26 20 92 97 
Mail. info@wonderfulweddings.dk

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2020 by Wonderful Weddings - Sjælland - Tlf. 26 20 92 97