Catrine og John - APRIL 2021 110.jpg

MEST STILLEDE SPØRGSMÅL
Her kan I få svar, på nogle af de mest almindelige spørgsmål!

HVORDAN BOOKER VI DIG?
I starter hvert fald med at sende mig en mail her på siden. Hvis jeg er ledig på jeres dato,  kan vi nappe et uforpligtende møde i mit studie eller over nettet, hvis I bor længere væk. Og hvis alt spiller derfra, laver vi en aftale. Men vi har reelt set først en booking, når en kontrakt er udfyldt og depositummet er betalt. 

VI ER IKKE SÅ VANT TIL AT FÅ TAGET BILLEDER OG ER BANGE FOR AT DET BLIVER FOR OPSTILLET!
Sådan har de fleste mennesker det! Og det er på ingen måde noget som I skal bekymre jer om. Det er jo noget af det som mit arbejde går ud på. At få jer til at kunne slappe foran mit kamera og mig. Og ikke nok med det, så skal I også syntes det er sjovt!

DET DER MED OPSTILLEDE PORTRÆTTER ER IKKE SÅ MEGET OS. VI VIL HELLERE HAVE FLERE STEMNINGSBILLEDER AF FAMILIE OG VENNER! 
I bund og grund aftaler vi jo sammen, hvis der er noget særligt, som I vil eller IKKE vil have billeder af. Men med mindre I decideret frabeder jer portrætter, så syntes jeg bestemt at vi som minimum skal lave en lille kort session. Og det siger jeg fordi jeg er overbevist om at I vil fortryde det i fremtiden, hvis I fravælger det helt. Jeg er sikker på at jeg kan sørge for at det ikke føles så opstillet som I frygter. Og I skal ikke være bekymret om at vi ikke får nok af alt det andet! 

HVAD ER INKLUDERET I DINE PRISER?
Kort sagt, alt, selvfølgelig afhængigt af hvilken løsning man har valgt. Transport på Sjælland, forberedende møder, alle gode billeder efterbehandlet, en cinematisk film, personlig service, personlig fremvisning osv. Til musikken inkluderer det selvfølgelig også at det nødvendige lyd og lysudstyr op til 150 pers. 

ER DU EN BRYLLUPSPLANLÆGGER?
Nej ikke som sådan. Men jeg dækker nogle af de samme arbejdsopgaver. Forskellen er nok mest, at jeg på bryllupsdagen, ikke er praktisk torveholder som sådan, hvis kun er hyret som fotograf/videograf. Men hvis jeg hyres til det, hjælper jeg gerne med planlægning og rådgivning, anbefaling af leverandører osv.! Selvfølgelig efter aftale. 

HVILKE YDELSER KAN DU TILBYDE? 
Primært er jeg fotograf. Dertil kan jeg hyres at lave video, sørge for musikken som DJ, lave grafisk design til invitationer og takkekort, rådgivning om bl.a. tidsplan, talen osv. 

HAR DU EN ASSISTENT?
Ja, jeg har faktisk et par stykker. De kommer med, hvis opgaven er stor nok og der er behov.

HVILKEN SLAGS MUSIK SPILLER DU SOM DJ?
Jeg har 2 kriterier til musikken. Man skal kende det og man skal kunne danse til det! Så det er alle de gode gamle klassikere - men også nogle af de nyeste hits. Og ellers så aftaler vi det bare sammen.

HVORDAN FUNGERER DET MED PLAYLISTEN UNDER MIDDAGEN?
Det fungerer på den måde at jeg har et lille diskret anlæg jeg sætter op. Og så afspiller jeg en lækker playliste som passer til stemningen. Når der kommer taler og indslag slukker jeg for musikken. Og tænder igen når indslaget er slut. Jeg snakker altid sammen med jeres toastmaster på dagen, så at vi er i synk og det hele kører naturligt og flydende. Alt dette kan sagtens lade sig gøre imens at jeg får de smukkeste stemningsskud i hus til jer.

KAN VI ØNSKE SANGE, HVIS DU STÅR FOR MUSIKKEN?
Hvis I har hyret mig som DJ, er det absolut intet problem. Heller ikke på selve aftenen, for jeres gæster. 

HVAD SKER DER HVIS DU BLIVER SYG?
Det er ikke sket endnu! MEN skulle det ske, så har jeg et meget bredt netværk af super dygtige kollegaer, som kan komme ud i stedet for mig. Og vi vil højst sandsynligt også lave en aftale, om at det stadig er mig der redigerer billederne så at de får samme "look", som hvis jeg selv havde været der. Har I hyret mig til musikken, finder vi selvfølgelig også en løsning på det. 

HVORDAN ER DIN PÅKLÆDNING PÅ DAGEN?
Jeg har altid præsentabelt tøj på, for at blende så meget ind med jeres gæster, som muligt. Dvs. altid som minimum en skjorte og pæne bukser. Da jeg jo er væsentlig mere fysisk aktiv end de fleste gæster på dagen, kan jeg i nogle tilfælde tage shorts på, hvis der er rigtig varmt. Men altid pæne shorts og i kombination med skjorte, så jeg blender helt ind md selskabet. 

HVILKEN OPLØSNING FÅR VI BILLEDERNE I?
I får filerne i højeste mulige opløsning. Nogle af billederne bliver selvfølgelig beskåret lidt under redigeringen, men de er som minimum 3.000 px på længste led. Gerne også 5.000 px. Dvs. at de sagtens kan printes i store størrelser.

 

HVOR MANGE BILLEDER FÅR VI?
Alle billeder som kan bruges! :) Jeg bryder mig ikke om at sætte antal på, da det afhænger af flere ting, som f.eks. længeden af dagen, om I vil have parbilleder af alle gæster osv. Men som minimum 300 stk., både i farve og sort/hvid.

 

HVOR MANGE AF BILLEDERNE ER REDIGEREDE?
Alle billeder som I får, er efterbehandlede/redigerede. Der er beskæring, colorgrading, justering af lys osv.

 

​KAN VI BESTILLE PRINT HOS DIG?
Ja da! :) Jeg tilbyder både lækre albums, print på papir, lærred og metalplader i alle mulige størrelser. 

 

​FÅR VI DE UREDIGEREDE BILLEDER?
Nej, desværre. Uredigerede billeder er ikke færdige billeder. Og jeg udleverer selvfølgelig kun billeder som er 100% i orden og færdige.

 

​HVOR LANG TID GÅR DET FØR VI FÅR DE FÆRDIGE BILLEDER?
Alt godt kommer til den der venter :) Men jeg bestræber mig på at der aldrig går mere end 2-3 uger. Også gerne meget mindre. 

 

​HVAD GØR DU HVIS DIT KAMERA GÅR I STYKKER?
Jeg har ALTID et ekstra kamera med som backup. Og ekstra batterier, hukommelseskort, objektiver osv. 

 

​MØDES VI FØR BRYLLUPPET?
Det syntes jeg bestemt at vi skal! Jeg syntes det er vigtigt at vi har kemi. Og vi skal jo være sammen i mange timer. Desuden syntes jeg det er vigtigt at I har fuld tillid til mig. Og det kan I jo kun få, hvis vi tilbringer lidt tid sammen.

 

​HVOR LANGT TID SKAL VIL AFSÆTTE TIL PORTRÆTTERNE PÅ DAGEN?
Jeg råder mine brudepar til at afsætte ca. 1-1,5 time til portrætterne. Så kan vi lige få pulsen ned og fordybe os lidt i hinanden og jeres portrætter. Samtidigt med at vi kan få lidt forskelligt i hus, med god variation. Hvis I ikke ønsker at bruge så langt tid på portrætter, aftaler vi selvfølgelig bare derefter.

 

​BRUGER DU BILLEDERNE PÅ DE SOCIALE MEDIER?
De sociale medier er for mig ekstremt vigtige i min promovering. Og jeg vil rigtig gerne kunne vise mit flotte arbejde frem til potentielle kunder. Så det må være et ”ja”. Hvis det er noget som går jer på, så tager vi bare en snak om det. Ingen problemer der.