Hvorfor er de ovenstående ord vigtige? 

Jo, fordi jeres bryllup jo er en af de største dage i jeres liv. Udover det økonomiske aspekt, så er alle jeres nærmeste venner og familie samlet omkring jer. Og der vil man jo ikke have hvem som helst rendende. Ligesom det jo ikke er hvem som helst, der bliver inviteret. 

Udover vigtigheden i at blende ind i jeres selskab, er det uhyre vigtigt at vedkommende også har et overskud og en rutine, som man stoler på. For mig er et en naturlig selvfølge, at smile og småsnakke med jeres gæster, men uden at på nogen måde virke påtrængende. 
Det er en vigtig balance i mellem at være usynlig og samtidligt kunne udvise opmærksomhed og respekt for omgivelserne. Og I skal ikke på noget tidspunkt føle andet omkring mig, end at I har taget den helt rigtige beslutning, med jeres investering. 

Og hvordan opnår man så alt det? 
Jo, man lytter til sin mavefornemmelse. Vi mødes og snakker det hele igennem. I fortæller mig alle jeres ønsker og jeg fortæller lidt om hvordan jeg har arbejder. Og hvis vi er det godt match der, er der ingen tvivl. Det er trods alt mit job, når I kommer her første gang. At få jer til at føle jer tilpasse fra første møde og til sidste levering af billeder og video. 

BAND

ELLER DJ


Sådan vælger I!

AMATØR ELLER PROFESSIONEL?
Sådan vælger I den helt rigtige fotograf!

MEGET MERE PÅ VEJ!
Følg gerne med på Instagram

INFO & KONTAKT:
Wonderful Weddings
v. Nikola Majkic Photography
CVR. 29099391

Hvidsværmervej 147 1.sal
2610 Rødovre

Mandag - Fredag kl. 09:00 - 18:00
Tlf. 26 20 92 97 
Mail. info@wonderfulweddings.dk

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2020 by Wonderful Weddings - Sjælland - Tlf. 26 20 92 97