BRYLLUPSVIDEO - BRYLLUPSFOTO - BRYLLUPSBAND & DJ

FREDERIKSBERG

Professionel bryllupsfotograf, videograf, bryllupsmusiker, DJ og wedding-day-side-kick! 

Men de fleste kalder mig bare Niko. Jeg er født i Kroatien i midt 80'erne, opvokset i Sverige og har boet i Danmark de sidste mange mange år. Til dagligt er jeg kærester med min smukke Lea og BFF med hendes skønne 4-årige datter. Hvilket betyder at jeg både kan holde te-selskaber, lave perleplader, fletninger og en god kødsauce - alt imens Gurli Gris kører i baggrunden! Og så er vi også hunde-forældre til Luna på 2 år, som hverken laver tricks eller kommer når man kalder... med mindre man har godbidder... 

Jeg har fotograferet bryllupper professionelt siden 2012 og jeg elsker det! Jeg har fundet min helt rette hylde, hvor jeg kan kombinere mine fotografiske og musikalske evner. For jeg har nemlig, ved siden af næsten alle mine jobs, spillet musik til bryllupper i snart 15 år. Og det er lige præcis dér, I har den største grund til, at have mig med på jeres store dag. 

Med langt over 100 bryllupper på bagen, har jeg nemlig opbygget en enorm erfaring, omkring langt de fleste ting, som man kommer forbi, når man skal afholde et bryllup. Nej, jeg er ikke en decideret bryllupsplanlægger. Men jeg er med jer hele dagen og I har mig at læne jer op ad, ikke bare på dagen, men under hele planlægningen. 

Jeg sætter stor ære i at være med og jeg vil rigtig gerne kvittere, med det jeg er bedst til. Nemlig at skabe minder med jer, med billeder og video og få dem til at vare for evigt. Og så selvfølgelig sørge for musikken. Jeg går meget op i god service og at give jer en følelse af tillid, ro og professionalisme. Det kan jeg nemmest gøre, når vi har skabt en ægte relation og en afslappende stemning omkring hinanden. ​Så lad os starte med en kop kaffe!

 

Jeg glæder mig til at møde jer! 
Nikola Majkic

INFO & KONTAKT:
Wonderful Weddings
v. Nikola Majkic Photography
CVR. 29099391

Hvidsværmervej 147 1.sal
2610 Rødovre

Mandag - Fredag kl. 09:00 - 18:00
Tlf. 26 20 92 97 
Mail. info@wonderfulweddings.dk

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2020 by Wonderful Weddings - Sjælland - Tlf. 26 20 92 97