BRYLLUPSVIDEO - BRYLLUPSFOTO - BRYLLUPSBAND & DJ

RINGSTED

Professionel bryllupsfotograf, videograf, bryllupsmusiker, DJ og wedding-day-side-kick! 

Men de fleste kalder mig bare Niko. Jeg er født i Kroatien i midt 80'erne, opvokset i Sverige og har boet i Danmark de sidste mange mange år.  

Jeg har fotograferet bryllupper siden 2012 og jeg elsker det! 
Som lille tegnede jeg meget. Også i skolen. Faktisk så meget at jeg måske nogle gange glemte at høre efter, med mindre det var noget virkelig spændende! Så da min interesse for at tegne blev skiftet ud med et kamera for mere end 15 år siden, foregik det også på mine egne præmisser. Hvilket også betyder at jeg er selvlært. Det giver mig i mine øjne, en sult til konstant at udvikle mig selv. Jeg bliver med andre ord, aldrig "færdiguddannet". Men i dag lever jeg af at fotografere og lave video, hovedsageligt til bryllupper.

Jeg har så længe jeg kan huske det nørdet film og hele den cinematiske verden inspirerer mig enormt i mit arbejde. Yes, jeg er typen som kan snakke film i timevis. Og jeg kan helt sikkert også fortælle dig en masse sjove historier om alle mulige film.


Kombineret med min naturlige evne til at være god til mennesker og børn, har jeg på alle måder fundet min rette hylde. 

Jeg sætter stor ære i at være med og jeg vil rigtig gerne kvittere, med det jeg er bedst til. Nemlig at skabe minder med jer, med billeder og video og få dem til at vare for evigt. Jeg går meget op i god service og at give jer en følelse af tillid, ro og professionalisme. Det kan jeg nemmest gøre, når vi har skabt en ægte relation og en afslappende stemning omkring hinanden. ​Så lad os starte med en kop kaffe!

Jeg glæder mig til at møde jer! 
Nikola Majkic

INFO & KONTAKT:
Wonderful Weddings
v. Nikola Majkic Photography
CVR. 29099391

Hvidsværmervej 147 1.sal
2610 Rødovre

Mandag - Fredag kl. 09:00 - 18:00
Tlf. 26 20 92 97 
Mail. info@wonderfulweddings.dk

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2020 by Wonderful Weddings - Sjælland - Tlf. 26 20 92 97