Pladeværkstedet.jpg
Niko BTS 006.jpg

Professionel bryllupsfotograf/videograf, DJ og wedding-day-side-kick! Men de fleste kalder mig bare Niko.  Jeg er født i Kroatien i midt 80'erne, opvokset i Sverige og har boet i Danmark siden 1997.  

Jeg har arbejdet med bryllupper siden jeg var 20 år og jeg elsker det! Som lille tegnede jeg meget. Også i skolen. Faktisk så meget at jeg måske nogle gange glemte at høre efter, med mindre det var noget virkelig spændende! Så da min barndomsinteresse for at tegne blev skiftet ud med et kamera for mere end 15 år siden, foregik det også på mine egne præmisser. Hvilket også betyder at jeg er selvlært. Og i dag lever jeg af det.

Jeg har så længe jeg kan huske det, nørdet film og hele det cinematiske univers inspirerer mig enormt i mit arbejde, i form af lys og farver. Yes, jeg er typen som kan snakke film i timevis. Og jeg kan helt sikkert også fortælle dig en masse sjove historier om alle mulige film, hvis I spørger.


Kombineret med min naturlige evne til at være god til mennesker, har jeg på alle måder fundet min rette hylde. Jeg sætter stor ære i at være med og jeg vil rigtig gerne kvittere, med det jeg er bedst til. Nemlig at skabe minder med jer, med billeder og video og få dem til at vare for evigt. Jeg går meget op i god service og at give jer en følelse af tillid, ro og professionalisme. Det kan jeg nemmest gøre, når vi har skabt en ægte relation og en afslappende stemning omkring hinanden. ​Så lad os starte med en kop kaffe!

Jeg glæder mig til at møde jer! 
Nikola Majkic