top of page
bryllupsfotograf fotograferer brudepar på en trappe i københavn
bryllupsfotograf wonderful weddings instruerer brudpar

WONDERFUL WEDDINGS

BAG NAVNET

Professionel bryllupsfotograf/videograf, DJ og wedding-day-side-kick! Men de fleste kalder mig bare Niko.  Jeg er født i Kroatien i midt 80'erne, opvokset i Sverige og har boet i Danmark siden 1997.  

Jeg har arbejdet med bryllupper (musik og fotografering) siden jeg var 20 år og jeg elsker det! Som lille tegnede jeg meget. Også i skolen. Faktisk så meget at jeg måske nogle gange glemte at høre efter, med mindre det var noget virkelig spændende! Så da min barndomsinteresse for at tegne blev skiftet ud med et kamera for mere end 15 år siden, foregik det også på mine egne præmisser. Hvilket også betyder at jeg er selvlært. Og i dag lever jeg af det.

Jeg har så længe jeg kan huske det, nørdet film og hele det cinematiske univers inspirerer mig enormt i mit arbejde, i form af lys og farver. Yes, jeg er typen som kan snakke film i timevis. Og jeg kan helt sikkert også fortælle dig en masse sjove historier om alle mulige film, hvis I spørger.


Kombineret med min naturlige evne til at være god til mennesker, har jeg på alle måder fundet min rette hylde. Jeg sætter stor ære i at være med og jeg vil, sammen med mit team, rigtig gerne kvittere, med det jeg er bedst til. Nemlig at skabe minder med jer, med billeder og video og få dem til at vare for evigt. Jeg går meget op i god service og at give jer en følelse af tillid, ro og professionalisme. Det kan jeg nemmest gøre, når vi har skabt en ægte relation og en afslappende stemning omkring hinanden. ​Så lad os starte med en kop kaffe!

Jeg glæder mig til at møde jer! 
Nikola Majkic

bryllupsfotograf viser et billede til gommen og hans venner

MIT DRØMME TEAM

En af mine største af ambitioner i mit professionelle liv har længe været at skabe et team af dygtige kollegaer, til at arbejde under de samme præmisser som jeg selv gør, når det kommer til bryllupper.

Kontinuitet gør os gode, men sparring og samarbejde gør os endnu bedre! Og efter 10 års fotografering af bryllupper, har jeg opbygget et drømme hold af dygtige folk, som kan sørge for at for jeres dag bliver foreviget på bedre tænkelig måde.

Uanset om det er mig selv eller en af mine dygtige kollegaer som skal være med på jeres store dag, kan I være helt sikre på at få den sammen service, kvalitet og oplevelse fra start til slut. 


 

Vi ved, at jeres bryllup er en af de vigtigste dage i jeres liv, og vi ønsker at skabe billeder, som vil stå som et smukt vidnesbyrd om jeres kærlighedshistorie. Vores team af bryllupsfotografer har års erfaring inden for bryllupsfotografering og har arbejdet med et bredt spektrum af kunder og bryllupper. Vi er i stand til at tilpasse vores fotografering til jeres individuelle ønsker og behov, så vi kan fange de øjeblikke, som betyder mest for jer.

Vores team er også kendt for at skabe en afslappet og behagelig atmosfære, som hjælper jer med at føle jer trygge foran kameraet. Vi tror på, at de bedste billeder kommer, når I føler jer afslappet og i jeres element, og vores team vil arbejde tæt sammen med jer for at skabe netop denne atmosfære.

Wonderful Weddings Mikkel
Filip
Wonderful Weddings Sune

NIKO
Ejer
Daglig drift
Fotograf
Videograf
Redigering
DJ

MICK
Fotograf
Videograf

 

KARSTEN
Fotograf

MIKKEL
Videograf

SUNE
Fotograf

FILIP
Fotograf

Wonderful Weddings Niko
Wonderful Weddings Mick
Wonderful Weddings Karsten
bottom of page