Professionel bryllupsfotograf, videograf, bryllupsmusiker, DJ og wedding-day-side-kick! 

Men de fleste kalder mig bare Niko. Jeg er født i Kroatien i midt 80'erne, opvokset i Sverige og har boet i Danmark de sidste mange mange år. Til dagligt er jeg kærester med min smukke Lea og BFF med hendes skønne 3-årige datter. Hvilket betyder at jeg både kan holde te-selskaber, lave perleplader, fletninger og en god kødsauce - alt imens Gurli Gris kører i baggrunden! Og så er vi også hunde-forældre til Luna på snart 2 år, som hverken laver tricks eller kommer når man kalder... med mindre man har godbidder... 

Jeg har fotograferet bryllupper professionelt siden 2012 og jeg elsker det! Jeg har fundet min helt rette hylde, hvor jeg kan kombinere mine fotografiske og musikalske evner. For jeg har nemlig, ved siden af næsten alle mine jobs, spillet musik til bryllupper i snart 15 år. Og det er lige præcis dér, I har den største grund til, at have mig med på jeres store dag. 

Med langt over 100 bryllupper på bagen, har jeg opbygget en enorm erfaring, omkring langt de fleste ting, som man kommer forbi, når man skal afholde et bryllup. Nej, jeg er ikke en decideret bryllupsplanlægger. Men jeg er med jer hele dagen og I har mig at læne jer op ad, ikke bare på dagen, men under hele planlægningen. 

Jeg sætter stor ære i at være med og jeg vil rigtig gerne kvittere, med det jeg er bedst til. Nemlig at skabe minder med jer, med billeder og video og få dem til at vare for evigt. Og så selvfølgelig sørge for musikken. Jeg går meget op i god service og at give jer en følelse af tillid, ro og professionalisme. Det kan jeg nemmest gøre, når vi har skabt en ægte relation og en afslappende stemning omkring hinanden. ​Så lad os starte med en kop kaffe!

 

Jeg glæder mig til at møde jer! 
Nikola Majkic

FRA FØRSTE KONTAKT
- TIL LEVERINGEN AF JERES KUNST

FØRSTE KONTAKT: 
Som det allerførste skriver I en mail og fortæller lidt om hvem I er, jeres ønsker og hvad I har af forventninger. til jeres bryllupsfotograf. Og selvfølgelig hvornår og hvor I skal giftes. Derfra kan jeg se om datoen, for det første er ledig. Men også om vi har de samme forventninger. Skulle vi IKKE være et match, henviser jeg selvfølgelig til en kollega som bedre matcher med jer. Og derved også bedre kan indfri jeres ønsker.

UFORPLIGTENDE FORVENTINGSMØDE:
For mig er det altafgørende med kemi. I skal føle jer afslappede med mig og min måde at arbejde på. Til det her uforpligtende møde, skal vi snakke om jeres bryllup og jeres drømme. Om alt hvad I ønsker jer, om hvad jeg kan byde ind med og om jeg i bund og grund skal være med på jeres store dag. Mødet er fuldstændigt uforpligtende og foregår altid i mit studie over en kop kaffe og afslappende stemning. For mig er det rigtig vigtig at I begge er her, da det jo er jeres begges minder vi skal skabe. Dette møde bør bookes så snart I har fastlagt en dato til jeres bryllup. 

ALL YOU NEED IS LOVE
Her er vi nået til, fordi vi er blevet enige om at jeg skal forevige jeres store dag! Vi mødes et aftalt sted og har en lille "All You Need Is Love" session. Det er rigtig hyggeligt og god erfaring til når vi skal fotografere på jeres store dag! Vi holder også et lille møde og gennemgår sammen, jeres store dag fra start til slut. Her kan I spørge til råds omkring f.eks. jeres tidsplan osv.


SELVE DAGEN: 
Her er der selvfølgelig ikke krævet særligt meget af jer. I skal bare nyde jeres dag, hinanden og kærligheden. Hos mig bliver der tjekket gear en sidste gang og så er det ellers afsted. Jeg kører altid i god tid og på selve dagen er jeg meget diskret, smilende, fokuseret på at få de absolut smukkeste minder i hus til jer! Hvis I valgt at jeg skal sørge for musikken også, enten med band eller som DJ, foregår alt dette selvfølgelig også efter planen!

EFTERBEHANDLING OG DESIGN:
Jeres store dag er slut og jeg er højst sandsynligt dagen efter, allerede i fuld sving med at sortere og efterbehandle jeres portrætter. Jeg designer et smukt slideshow med skøn underlægningsmusik, som viser jeres uvurderlige portrætter. Jeres bryllupsfilm bliver klippet til perfektion og indkapsler jeres dag, på bedste tænkelige måde!

FREMVISNING:
I skal se jeres portrætter og film for første gang. I bliver inviteret i studiet til lidt lækkert snacks og drikke. 
Vi hygger, griner, græder og genoplever kærligheden i gennem de smukkeste portrætter I kan forestille jer. Vi aftaler desuden designet på jeres bryllupsalbum, vægkunst og takkekort, hvis I har bestilt sådant noget. Mødet varer ca. 2 timer og foregår ca. et par uger efter jeres bryllupsdag. LEVERING AF JERES KUNST:
Når jeres album, vægkunst og/eller takkekort er færdige fra trykkeriet, finder vi en dag, hvor jeg personligt kommer forbi og leverer det. Her vælger mange også at invitere deres nærmeste venner og familie til at dele oplevelsen med og mange vælger også at gense slideshowet fra fremvisningen, sammen med deres gæster.
 

INFO & KONTAKT:
Wonderful Weddings
v. Nikola Majkic Photography
CVR. 29099391

Hvidsværmervej 147 1.sal
2610 Rødovre

Mandag - Fredag kl. 09:00 - 18:00
Tlf. 26 20 92 97 
Mail. info@wonderfulweddings.dk

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2020 by Wonderful Weddings - Sjælland - Tlf. 26 20 92 97